200 jaar Staten-Generaal

2015 is een bijzonder jaar voor de Eerste en de Tweede Kamer. Het Nederlandse parlement viert dan zijn tweehonderdjarig bestaan.

Corps heeft de huisstijl en diverse uitingen ontworpen.

bekijk het project

zie ook animaties

 

Slotviering 200 jaar Koninkrijk

De viering van 200 jaar koninkrijk, waarvoor Corps de huisstijl heeft ontworpen,
is afgesloten met een feestelijk programma in Carré en optredens op de Amstel.
Met de website ‘Nederland en de zes Caribische eilanden in jaartallen’
http://tijdlijn.200jaarkoninkrijk.nl/ is een einde gekomen aan 3 jaar samenwerking met het projectbureau 200 jaar Koninkrijk.

bekijk het project

 

Inhuldiging Koning Willem-Alexander

Honderden vragen kwamen er bij het projectbureau ‘inhuldiging’ binnen van mensen uit het land die graag bij de inhuldiging wilden zijn, van Kamerleden, autoriteiten, burgers. Corps kreeg de opdracht om de meest gewilde uitnodiging en het bijbehorende programmaboekje van 2014 te ontwerpen.

Na de inhuldiging werd er op Marktplaats flink geboden op de uitnodiging.

 

Holland Toolkit genomineerd voor

RBB-award

Om de identiteit van Nederland op een goede manier uit te dragen is zowel een website als een DVD box ontwikkeld, de Holland Toolkit. Op de Holland Toolkit staan letterlijk alle gereedschappen (tools) en informatie die het buitenlandse netwerk, brancheverenigingen en andere partners kunnen gebruiken om zo een bijdrage te leveren aan een herkenbare economische visuele identiteit van Nederland. De Toolkit is genomineerd voor de RBB-award.

bekijk het project

Forward Thinking wint PIME-award

‘50 years Forward Thinking and beyond’ heeft in Warschau de PIME European Award for Communication excellence gewonnen. Forward Thinking is het communicatieproject rond het jubilieumjaar van de nucleaire onderzoeksreactor in Petten (NRG). In dit project werkten diverse partijen samen, Corps vertaalde de communicatiestrategie naar een korte documentaire. Bekijk ook de interactieve versie.

bekijk het project