Identiteiten/huisstijlen

Zowel de ontwikkeling als implementatie van identiteiten, huisstijlen en project­stijlen, waaronder stationery, gevelsigning, vlaggen en bewegwijzering.

Maar ook de doorvertaling naar verpakkingen en communicatie-middelen voor evenementen.

Grafisch/redactioneel

Corps verzorgt middelen m.b.t. interne en externe communicatie, waaronder jaarverslagen, rapporten, brochures, boeken, personeelsbladen en nieuwsbrieven.

Nieuwe media/interactief

De vormgeving en implementatie
voor o.a. internet, intranet, touch-screen en digitale nieuwsbrieven.

Vertrouwd veelzijdig

Corps ontwerpt. Sinds 1989. Op papier. In de fysieke ruimte. En in de virtuele wereld. Corps is een bureau voor grafische vormgeving en nieuwe media. We kennen de kracht van kleuren, materialen, tekens en vormen. Corps gebruikt die kennis om uw organisatie, dienst of product onder de aandacht te brengen. Subtiel en stijlvol.

Inleven is ons uitgangspunt. Corps verdiept zich in uw vraag. Wat moet het rapport, de huisstijl of de site doen? Informatie overdragen, mensen overtuigen, de herkenbaarheid vergroten? We verplaatsen ons ook in de mensen die u wilt bereiken om te weten welke visuele oplossing echt werkt.

Corps combineert vormgeving en techniek om uw ideeën visueel te communiceren. Zo wordt een kaal product een begerenswaardig object, een platte tekst een aantrekkelijk document en een onzichtbare organisatie of onderneming een herkenbaar, sprekend geheel. Altijd gedegen. En toch met durf. Dat is Corps.

Stijl en samenwerken

De ontwerpen van Corps zijn vindingrijk en verrassend. Ze maken indruk. En dat doet onze werkwijze ook. Want we gaan samen met u aan de slag. Niet aan de haal.

Corps kijkt en luistert. We dringen snel door tot de kern van uw vraag en ontwerpen een visuele oplossing die doel treft.

Onze ontwerpen komen niet uit de lucht vallen. We weten precies wat we doen en waarom. We voorzien u van goede argumenten voor de keuzes die we maken. Dat helpt bij het verkrijgen van draagvlak. We zijn secuur van ontwerp tot uitvoering. En beschikken over een lange adem. We kunnen dus goed uit de voeten met complexe trajecten. Ook als u het even niet meer weet.

Corps en overheid

Corps werkt veel voor en met overheden. Sinds de oprichting in 1989 hebben we een schat aan ervaring opgebouwd. We kunnen dus goed overweg met kaders en kansen. En beheersen het idioom van de overheid.

We begrijpen dat de visuele communicatie van de overheid maatschappelijk gewicht heeft. En weten dat u wilt verrassen en het toch niet te gek kunt maken. Bij Corps kunt u rekenen op discretie, degelijkheid en durf.